ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η πρώτη διεθνής πτήση προσγειώνεται στην Κω – Θα την υποδεχθεί ο Χ. Θεοχάρης

Η πρώτη διεθνής πτήση προσγειώνεται στην Κω – Θα την υποδεχθεί ο Χ. Θεοχάρης

Η άφιξη της πρώτης διεθνούς πτήσης σε αεροδρόμιο της περιφέρειας αναμένεται τη Δευτέρα (29/06) και ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, θα την υποδεχθεί.

Το αεροσκάφος θα φθάσει στην Κω, με τον υπουργό -συνοδευόμενο από τον υφυπουργό Τουρισμού, Μάνο Κόνσολα– να δίνει το παρών. Πρόκειται για την πρώτη διεθνή πτήση που θα προσγειωθεί σε αεροδρόμιο της χώρας πλην εκείνων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Ο Χάρης Θεοχάρης θα έχει συνάντηση και με τοπικούς τουριστικούς φορείς στο Δημαρχείο, ενώ θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου. Η πτήση αναμένεται στις 6 το απόγευμα και είναι της αεροπορικής εταιρίας TUI, από τη Γερμανία. Επιβάτες της θα είναι 170 γιατροί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι ένα ταξίδι συμβολικής σημασίας, σαν δώρο αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για τη συνεισφορά των ιατρών στην καταπολέμηση του κορωνοϊού στη Γερμανία. Μαζί τους θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα και ανώτατα στελέχη της TUI.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.