ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Α.Γεωργιάδης: «Ο μόνος λόγος για να καλύπτει κάποιον ο κ.Τσίπρας είναι γιατί φοβάται μη τον βλάψει περισσότερο»

Α.Γεωργιάδης: «Ο μόνος λόγος για να καλύπτει κάποιον ο κ.Τσίπρας είναι γιατί φοβάται μη τον βλάψει περισσότερο»

Επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σε συνέντευξή του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

«Όταν ο Τσίπρας μιλάει για βρώμικο 89 βρίζει τον Φλωράκη και τον Κύρκο, δηλαδή την ιστορία του», δήλωσε.

Επίσης ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι είναι από τις στιγμές που ο Τσίπρας επιλέγει μια ατάκα όταν λέει για βρώμικο 89.

Ο υπουργός τόνισε ότι ο Νίκος Παππάς δεν παραιτήθηκε και επιζητά την πλήρη κάλυψη του από το κόμμα ενώ είπε πως ο πρώην υπουργός Επικρατείας έχει αποσυρθεί από τις τηλεοράσεις.

Αναρωτήθηκε ότι όλοι αυτοί οι Αριστεροί που έδωσαν αγώνες δεν αισθάνονται μια αποπληξία.

Ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει αυτοκάθαρση εκ των έσω στον ΣΥΡΙΖΑ και πως ο Τσίπρας δεν θα θυσιάσει κάποιον καθώς μεταξύ τους υπάρχουν δεσμοί.

Είπε ακόμα πως «αν ο κ. Τσίπρας καλύπτει κάποιον που τον βλάπτει σημαίνει πως φοβάται ότι θα τον βλάψει περισσότερο».

Σημείωσε πως «είναι αποκαρδιωτικό για την Ελλάδα αυτά που βγαίνουν στη φόρα και κάνουν λόγο για υπόκοσμο».

Ο υπουργός άφησε αιχμές κατά της εισαγγελέως διαφοράς Ελένης Τουλουπάκη και διερωτήθηκε όταν ο Τσίπρας μας έλεγε κλέφτες δεν καταλάβαινε πως παραβίαζε το τεκμήριο αθωότητας. Επανέλαβε πως η Τουλουπάκη πρέπει να μπει στη φυλακή για κατάχρηση εξουσίας, καθώς παραβίασε το Σύνταγμα έναντι της Βουλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ότι αφορά σημερινά δημοσιεύματα ότι οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να δώσουν άσυλο στους προστατευόμενους μάρτυρες είπε πως δεν έχει τέτοια πληροφόρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.