ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ. Πλακιωτάκης: «Το Λιμενικό προστατεύει και τη δημόσια υγεία και τα θαλάσσια σύνορά μας»

Γ. Πλακιωτάκης: «Το Λιμενικό προστατεύει και τη δημόσια υγεία και τα θαλάσσια σύνορά μας»

Με αφορμή την παρουσία του στο λιμάνι της Πάτρας, στο οποίο βρέθηκε για να επιθεωρήσει την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων στα πλοία της ακτοπλοΐας για τις γραμμές της Ιταλίας, ο Γιάννης Πλακιωτάκης αναφέρθηκε στο Λιμενικό Σώμα.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής (03/07) την αχαϊκή πρωτεύουσα και δήλωσε για το Λιμενικό Σώμα: «Είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω από κοντά τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες και οι άνδρες του Σώματος υλοποιούν το πλάνο ενισχυμένων ελέγχων, όπως προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Τους τελευταίους δύσκολους μήνες, η συμβολή του Λιμενικού Σώματος στην προστασία της δημόσιας υγείας υπήρξε καθοριστική, πολύ περισσότερο όταν την ίδια στιγμή προστατεύει με αποφασιστικό τρόπο τα θαλάσσια σύνορά μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης συνεχάρη τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για την τόσο σημαντική προσφορά τους, ενώ παράλληλα κάλεσε τους επιβάτες να τηρούν σχολαστικά τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.