ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τ.Θεοδωρικάκος: «Μέσα σε ένα χρόνο πετύχαμε πολλά αλλά έκτακτες καταστάσεις δημιούργησαν νέες μεγάλες προκλήσεις»

Τ.Θεοδωρικάκος: «Μέσα σε ένα χρόνο πετύχαμε πολλά αλλά έκτακτες καταστάσεις δημιούργησαν νέες μεγάλες προκλήσεις»

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε άρθρο του σε Κυριακάτικη εφημερίδα, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη νίκη της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές, τόνισε πως «μέσα σε ένα χρόνο πετύχαμε πολλά, αλλά έκτακτες καταστάσεις δημιούργησαν νέες μεγάλες προκλήσεις που είναι μπροστά μας».

Ο κ. Θεοδωρικάκος τονίζει την ανάγκη αντιμετώπισης της παγκόσμιας ύφεσης «προχωρώντας μπροστά με ενότητα, καινοτόμες ιδέες και μεταρρυθμίσεις, στήριξη πάνω απ’ όλα της απασχόλησης».

Απευθυνόμενος ιδίως στην αξιωματική αντιπολίτευση, επισημαίνει ότι «θα είναι μεγάλο λάθος να σπαταλήσουμε το εθνικό κεκτημένο αυτοπεποίθησης, ενότητας και συνεννόησης για μικροκομματικούς λόγους, οπισθοχωρώντας σε ένα νέο κύκλο λαϊκισμού και διχασμού».

Αναφέρεται συνοπτικά στις πρωτοβουλίες που έλαβε στον ένα χρόνο το υπουργείο του, κάνοντας λόγο για «ουσιαστικό, δημιουργικό έργο με προεκτάσεις σε πολλούς τομείς της κοινωνικής ζωής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν παραλείπει, επίσης, να αναφερθεί στις προτεραιότητες του υπουργείου Εσωτερικών, στις οποίες περιλαμβάνονται η υλοποίηση του αναπτυξιακού προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», ύψους 2,5 δισ. ευρώ, η θεσμική μεταρρύθμιση του διαχωρισμού των αρμοδιοτήτων κράτους και Αυτοδιοίκησης, ο νέος εκλογικός νόμος της Αυτοδιοίκησης, ο εκσυγχρονισμός και η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή του συστήματος προσλήψεων του ΑΣΕΠ, η «ορθολογική» διαχείριση του δυναμικού του Δημοσίου, καθώς και ο ανασχεδιασμός της διαδικασίας απονομής της ελληνικής ιθαγένειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.