ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α. Γεωργιάδης: «Η Ελλάδα δεν θα έχει την μεγαλύτερη ύφεση στην ΕΕ»

Α. Γεωργιάδης: «Η Ελλάδα δεν θα έχει την μεγαλύτερη ύφεση στην ΕΕ»

O υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου της διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας.

«Η κυβέρνηση λόγω της πανδημίας έπρεπε να πάρει δύσκολες αποφάσεις σε λίγο χρόνο και σε συνεννόηση πάντα με τους επιστήμονες» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε υπερήφανος για τη δουλειά του στο υπουργείο Ανάπτυξης ενώ επισήμανε πως «η κυβέρνηση έχει να παρουσιάσει αποτελέσματα που είναι συγκρίσιμα».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σημείωσε πως «η χρονιά ξεκίνησε καλά και η χώρα θα έπιανε τους στόχους που είχε θέσει αλλά αυτό άλλαξε λόγω της πανδημίας».

Την ίδια στιγμή προέβλεψε ότι «τελικά το 2020 η Ελλάδα δεν θα έχει την μεγαλύτερη ύφεση στην ΕΕ».

Παράλληλα ανέφερε πως «από το φθινόπωρο τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την ελληνική οικονομία».

Σε ότι αφορά τις αποκαλύψεις των τελευταίων εβδομάδων, δήλωσε πως «η εικόνα της μπόχας, της δυσωδίας και της μαφίας που αναδύεται βλάπτει την Δημοκρατία και κλονίζει τους θεσμούς».

Για την υπόθεση Καλογρίτσα, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως «ο Παππάς θα έπρεπε να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του επιχειρηματία, υπογραμμίζοντας πως «αντιθέτως κρύβεται καθώς δεν έχει εμφανιστεί εδώ και τέσσερις ημέρες».

Ο υπουργός εκτίμησε ότι «η στάση αυτή του πρώην υπουργού Νίκου Παππά δείχνει ότι όσα λέει ο Καλογρίτσας είναι αλήθεια».

Επιπρόσθετα επισήμανε πως «θα πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας για την έκδοση των εικονικών τιμολογίων ώστε να πάρει χρήματα ο Καλογρίτσας».

Ακόμη τόνισε πως «ή ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να απομακρύνει τον Παππά ή ο Παππάς να κάνει μήνυση στον Καλογρίτσα».

«Η απόδειξη ότι ο κ. Τσίπρας τα γνώριζε όλα είναι ότι δεν έχει διώξει ακόμα τον πρώην υπουργό Επικρατείας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εν κατακλείδι, διευκρίνισε πως «για να κινηθεί η Βουλή χρειάζεται η διαβίβαση της υπόθεσης από την αρμόδια εισαγγελέα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.