Ν. Δένδιας: «Δυναμώνουμε την Ελλάδα – Μοναδικό μου κριτήριο η εξυπηρέτηση εξυπηρέτηση των εθνικών συμφερόντων»

Ν. Δένδιας: «Δυναμώνουμε την Ελλάδα – Μοναδικό μου κριτήριο η εξυπηρέτηση εξυπηρέτηση των εθνικών συμφερόντων»

Με βίντεο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, κάνει τον απολογισμό του για τον έναν χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων του.

Σε αυτό καταγράφεται «ο διπλωματικός μαραθώνιος» ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και έχει ως στόχο «την ενίσχυση της θέσης της Ελλάδος».

Πρόκειται, όπως αναφέρεται στο βίντεο, για περισσότερες από 250 διεθνείς συναντήσεις, για ανάπτυξη των υφιστάμενων διμερών και πολυμερών σχημάτων συνεργασίας και την οικοδόμηση νέων, για διεθνείς συμφωνίες που υπεγράφησαν και «θωρακίζουν» τη χώρα, για στρατηγικές συνεργασίας σε Μεσόγειο και Μέση Ανατολή, για αναβάθμιση της παρουσίας στα Βαλκάνια, για επανένταξη της Ελλάδος στον στενό πυρήνα της Ευρώπης κ.ά.

«Ως υπουργός Εξωτερικών οφείλω να έχω ένα και μοναδικό κριτήριο: την εξυπηρέτηση των εθνικών συμφερόντων κατά το βέλτιστο τρόπο», υπογραμμίζει ο Ν. Δένδιας, προτάσσοντας το γεγονός ότι η Ελλάδα στέκεται στο πλευρό της Κυπριακής Δημοκρατίας και αντιστέκεται σθεναρά στην τουρκική προκλητικότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.