ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Μητσοτάκης και Β.Κικίλιας επισκέφθηκαν το νοσοκομείο της Κέρκυρας

Κ.Μητσοτάκης και Β.Κικίλιας επισκέφθηκαν το νοσοκομείο της Κέρκυρας

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Ιωάννη Καρβέλη, επισκέφθηκε χθες το απόγευμα το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα από τον πρωθυπουργό, αναμένεται άμεσα η προμήθεια στο νοσοκομείο ενός μηχανήματος ανίχνευσης sars-Cov2, με μέθοδο PCR και δυνατότητα εξέτασης περίπου τριακοσίων δειγμάτων σε ημερήσια βάση.

Παράλληλα ο κ. Κικίλιας εξέφρασε την πρόθεση του Υπουργείου, για τη μονιμοποίηση του επικουρικού προσωπικού του νοσοκομείου, μέσα από διαδικασίες που θα ανακοινωθούν, την άμεση πρόσληψη επιπλέον 37 ατόμων επικουρικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων, τη διατήρηση του προσωπικού, που εργάζεται στο Νοσοκομείο με προγράμματα του ΟΑΕΔ, μέσω χρηματοδότησης από ΕΣΠΑ και την παροχή οικονομικών κινήτρων σε ιατρούς προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις σε ανοικτές προκηρύξεις για το Νοσοκομείο Κέρκυρας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου Λεωνίδας Ρουμπάτης που τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την επίσκεψή του καθώς όπως τόνισε «είναι η πρώτη φορά, που εν ενεργεία Πρωθυπουργός, επισκέπτεται το Νοσοκομείο της Κέρκυρας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.