ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καταγγελία: «Με κρατούσαν σε τμήμα με εντολή Κ.Μητσοτάκη – Είδα 3 στρατιωτικά ελικόπτερα στην Αντίπαρο»

Καταγγελία: «Με κρατούσαν σε τμήμα με εντολή Κ.Μητσοτάκη – Είδα 3 στρατιωτικά ελικόπτερα στην Αντίπαρο»

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Αντίπαρο και Επίδαυρο. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο φωτορεπόρτερ ο πρωθυπουργός είχε δεσμεύσει τρία στρατιωτικά ελικόπτερα, εν μέσω κρίσης στο Αιγαίο, ενώ ο ίδιος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα της Αντιπάρου, για να μην τον φωτογραφίσει.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο φωτορεπόρτερ βρέθηκε κοντά σε μαγαζί στην παραλία, όπου ο πρωθυπουργός έκανε μπάνιο, προσήχθη με εντολή του τελευταίου στο Αστυνομικό Τμήμα Αντιπάρου όπου και κρατήθηκε για περισσότερες από 4 ώρες, για να αφεθεί τελικά ελεύθερος στη συνέχεια. Ο λόγος; Θέλησε απλώς να τραβήξει φωτογραφίες τον πρωθυπουργό και πήγε στην περιοχή χωρίς να κρυφτεί και δίχως να λειτουργήσει ως «παπαράτσι».

Η καταγγελία

«Με πλησίασαν αστυνομικοί της φρουράς του», λέει, «παρ’ όλο που εγώ πήγα φανερά, χωρίς να κρυφτώ. Είμαι γνωστός στο νησί για τη δουλειά που κάνω. Έδειξα την ταυτότητά μου και παρ’ όλα αυτά μου είπαν ότι θα με προσαγάγουν στο Τμήμα για εξακρίβωση. Στο σημείο βρέθηκε κι άλλος φωτογράφος που είχε παρόμοιο διάλογο με τους αστυνομικούς της φρουράς, οι οποίοι ωστόσο επέμεναν για την προσαγωγή. Τότε ο άλλος φωτογράφος τούς πρότεινε να ρωτήσουν τον πρωθυπουργό. Ο υπεύθυνος της φρουράς το έκανε και γυρίζοντας μας είπε ότι η εντολή του (σ.σ. του πρωθυπουργού) ήταν να προσαχθούμε στο Τμήμα».

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο Μιχάλης Αρχοντίδης, η προσαγωγή είχε τον χαρακτήρα της «τιμωρίας» για τον ίδιο, καθώς έμεινε τελικά στο Τμήμα για κάποιες ώρες και απελευθερώθηκε λίγο πριν αναχωρήσει ο πρωθυπουργός με το ελικόπτερο από το νησί. Οπως μας λέει, κατά τη διάρκεια παραμονής στο Τμήμα η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη αμηχανία, καθώς οι ντόπιοι αστυνομικοί τον γνωρίζουν καλά, μιας και ζει κι εργάζεται στο νησί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο φωτορεπόρτερ βεβαιώνει ότι στο νησί βρίσκονταν 3 ελικόπτερα του στρατού, αφού, όπως λέει, «τα είδα». Επιβεβαιώνει έτσι το δημοσίευμα που ανέφερε ότι προς χάριν του κ. Μητσοτάκη είχαν «δεσμευτεί» τρία -και όχι ένα- ελικόπτερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.