ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μ.Βορίδης: «Πάγια θέση της Ελλάδας είναι ότι διάλογος μπορεί να γίνει μόνο για την υφαλοκρηπίδα»

Μ.Βορίδης: «Πάγια θέση της Ελλάδας είναι ότι διάλογος μπορεί να γίνει μόνο για την υφαλοκρηπίδα»

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, υποστήριξε ότι η αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης σε όλες τις προκλήσεις της Τουρκίας ήταν επιτυχημένη σε όλα τα επίπεδα.

Μιλώντας στον ANT1, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης σημείωσε ότι με τις κινήσεις της ελληνικής πλευράς στην ουσία ακυρώθηκε στην πράξη η «ψευδο-NAVTEX» στο Καστελόριζο αλλά τόνισε ότι η απειλή παραμένει καθώς η επιδίωξη της Τουρκίας είναι να γίνει «ο τροχονόμος της περιοχής» αλλά και ηγέτιδα δύναμη του μουσουλμανικού κόσμου.

Ο Μάκης Βορίδης απέρριψε το ενδεχόμενο διαλόγου με την Τουρκία, υπό αυτές τις συνθήκες. «Πάγια θέση της Ελλάδας είναι ότι διάλογος μπορεί να γίνει μόνο για την υφαλοκρηπίδα», συμπλήρωσε επισημαίνοντας, όμως, ότι καλό είναι να υπάρχουν άτυποι δίαυλοι επικοινωνίας.

Βορίδης: Λογικό να υπάρχει «μπρος-πίσω» στις οδηγίες

Αναφορικά με το ενδεχόμενο προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υπογράμμισε ότι με δεδομένο ότι χρειάζεται συμφωνία και των δύο πλευρών, αυτό δεν μπορεί να γίνει ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κληθείς να σχολιάσει την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για την άνοδο των κρουσμάτων του κορωνοϊού το τελευταίο διάστημα, ο κ. Βορίδης υποστήριξε ότι είναι λογικό να υπάρχουν «μπρος-πίσω» στις οδηγίες για τα μέτρα καθώς τα επιδημιολογικά δεδομένα αλλάζουν και οι οδηγίες επανεκτιμούνται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.