Χ.Θεοχάρης: «Φοβηθήκαμε τον τουρισμό και χαλαρώσαμε εμείς οι ίδιοι»

Χ.Θεοχάρης: «Φοβηθήκαμε τον τουρισμό και χαλαρώσαμε εμείς οι ίδιοι»

Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, σχολιάζοντας την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας, επεσήμανε πως «φοβηθήκαμε τον τουρισμό και χαλαρώσαμε εμείς οι ίδιοι. Τα εργοστάσια, οι γάμοι, τα πάρτι».

«Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Φοβηθήκαμε τον τουρισμό, αυστηροποιήσαμε παρά πολύ τα μέτρα του τουρισμού, και βλέπουμε παρά πολύ λίγα κρούσματα συνολικά. Έχουμε 1,3 εκατ. επισκέπτες τον Ιούλιο και είχαμε 400 περιπτώσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αν η αιτία της αύξησης των κρουσμάτων στη χώρα μας ήταν ο τουρισμός, θα είχαμε τη μεγαλύτερη αύξηση στις τουριστικές περιοχές όπως την Κρήτη και την Κέρκυρα εξήγησε.

«Τον Ιούλιο είχαμε 15% με 20% της περσινής κίνησης, θα κλείσουμε με τις εκπτώσεις τις μειωμένες τιμές, και τα έσοδα προφανώς θα είναι λιγότερα», δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​«Στον Αύγουστο υπάρχει γενικευμένος φόβος για δεύτερο κύμα θα κρατήσει κόσμο πίσω. Σίγουρα θα είναι κάτι παραπάνω από τον Ιούλιο» εκτίμησε ο κ. Θεοχάρης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.