ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ο Χάρης Θεοχάρης στην αγκαλιά της μητέρας του – «Ο μικρός της φωτογραφίας μεγάλωσε και έκλεισε σήμερα τα 50» (φώτο)

Ο Χάρης Θεοχάρης στην αγκαλιά της μητέρας του – «Ο μικρός της φωτογραφίας μεγάλωσε και έκλεισε σήμερα τα 50» (φώτο)

Ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, την περασμένη Πέμπτη 6 Αυγούστου είχε τα γενέθλιά του και τα «γιόρτασε» με τους διαδικτυακούς του φίλους ανεβάζοντας μια φωτογραφία του από όταν ήταν πολύ μικρός.

Έτσι, ένεκα του γεγονότος ανέβασε στην επίσημη και προσωπική του σελίδα στα social media μια φωτογραφία από τότε που ήταν μικρός και τον κρατούσε στην αγκαλιά η μητέρα του. Πρόκειται για δημοσίευση που μάζεψε πάνω από χίλια likes ενώ «βροχή» έπεσαν και τα σχόλια γεμίζοντάς τον με ευχές.

«Ο μικρός της φωτογραφίας μεγάλωσε και έκλεισε σήμερα τα 50», αναφέρει χαρακτηριστικά το μέλος της κυβέρνησης, ευχαριστώντας όλες και όλους «για τις αμέτρητες ευχές, μα κυρίως για την αγάπη και τη στήριξή που μου δίνετε, όχι μόνο την ημέρα των γενεθλίων μου αλλά κάθε μέρα και κάθε στιγμή».

​«Και αν θα έδινα μια ευχή στον εαυτό μου, καταλήγει, θα δανειζόμουν τα λόγια του ποιητή: Να τι είναι αυτό που περιμένω κάθε χρόνο, με μια ρυτίδα περισσότερο στο μέτωπο, μια ρυτίδα λιγότερη στην ψυχή».

Λίγα λόγια για τον Χάρη Θεοχάρη

Ο Χάρης Θεοχάρης, γεννημένος στις 6 Αυγούστου του 1970 στην Αθήνα, είναι Έλληνας πολιτικός, βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου και υπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έχει σπουδάσει μηχανικός λογισμικού στο Imperial College του Λονδίνου. Διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων, αλλά δούλεψε και σε νεοσύστατες εταιρίες καινοτομίας (start-up).

Το 2011, έγινε Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων. Aπό από τις αρχές του 2013 ως και τον Ιούνιο του 2014 ήταν Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων στο Υπουργείο Οικονομικών. Η απομάκρυνσή του αναφερόταν από τον επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ, Πάουλ Τόμσεν, ως σημείο καμπής για τη μη ολοκλήρωση της πέμπτης αξιολόγησης του ελληνικού οικονομικού προγράμματος. svg%3E

Εξελέγη βουλευτής με το Ποτάμι για πρώτη φορά στις εκλογές Ιανουαρίου 2015 και επανεξελέγη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015. Στις 19 Απριλίου 2016, ο Χάρης Θεοχάρης ανεξαρτητοποιήθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού ενώ στις 7 Ιουλίου 2016 ανακοίνωσε την ίδρυση πολιτικού κόμματος με την ονομασία Δημοκρατική Ευθύνη. Στο νέο κόμμα συμμετείχε και ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος. Στις 19 Οκτωβρίου 2016 διεγράφη από τη Δημοκρατική Ευθύνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρέμεινε ανεξάρτητος βουλευτής τα επόμενα δύο χρόνια ενώ στις 18 Δεκεμβρίου 2018 εντάχθηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, στις βουλευτικές εκλογές του 2019 εξελέγη με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών. Στις 9 Ιουλίου του 2019 ορίστηκε υπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.