ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκανε η Λ.Μενδώνη – Δεν διαθέτει προσωπικούς λογαριασμούς στα social media

Καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκανε η Λ.Μενδώνη – Δεν διαθέτει προσωπικούς λογαριασμούς στα social media

Η Λίνα Μενδώνη δεν διαθέτει προσωπικούς λογαριασμούς στα κυριότερα μέρα κοινωνικής δικτύωσης, όπως είναι το Twitter και το Facebook, όπως διεμήνυσε μέσω του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η υπουργός, μάλιστα, προχώρησε και σε σχετική καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σε ανακοίνωσή του, το ΥΠΠΟΑ αναφέρει: «Επειδή κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λογαριασμοί με αναφορά στην Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, ανακοινώνεται ότι η κ. Λίνα Μενδώνη δεν διαθέτει προσωπικούς λογαριασμούς ούτε στο Twitter, ούτε στο Facebook.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι λογαριασμοί που αναφέρονται σε αυτήν είναι απολύτως ψευδείς και το όποιο περιεχόμενό τους δεν έχει καμία σχέση με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού. Για τους λογαριασμούς αυτούς, έγινε σήμερα(12/08) σχετική καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.