ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

K.Mητσοτάκης: «Τα ΑΕΙ θα ορίζουν τη βάση εισαγωγής τους – Σε 6 μήνες οι αλλαγές»

K.Mητσοτάκης: «Τα ΑΕΙ θα ορίζουν τη βάση εισαγωγής τους – Σε 6 μήνες οι αλλαγές»

«Η Παιδεία είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την κυβέρνηση και για εμένα προσωπικά» απάντησε ο Πρωθυπουργός σε σχετικό ερώτημα, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για παρεμβάσεις μακροχρόνιες.

Ο ίδιος υπενθύμισε τον νόμο της κυβέρνησης για το άσυλο που «απελευθέρωσε τα πανεπιστήμια». Ο κ. Μητσοτάκης προανήγγειλε νέο εμβληματικό νομοσχέδιο στα ΑΕΙ, όπου η κάθε σχολή θα ορίζει τη βάση εισαγωγής σε αυτήν, όπως και νομοσχέδιο για την τεχνική εκπαίδευση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Βλέπω που είναι το πρόβλημα, αναγνωρίζω ότι δεν μπορούσαμε να τα κάνουμε όλα σε ένα χρόνο» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, δίνοντας 6 μήνες ορίζοντα για τις αλλαγές στα ΑΕΙ, ενώ χαρακτήρισε «στοιχείο αδιαφορίας» το να μπαίνει κανείς στο πανεπιστήμιο με λευκή κόλλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.