ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χ.Θεοχαρης: «3 δισ. ευρώ τα έσοδα του τουρισμού» – Πτώση πάνω από 85%!

Χ.Θεοχαρης: «3 δισ. ευρώ τα έσοδα του τουρισμού» – Πτώση πάνω από 85%!

Τρία δισεκατομμύρια ευρώ είναι τα έσοδα από τον τουρισμό στην φετινή χρονιά με την πτώση να περνάει το 85%.

Ο Χάρης Θεοχάρης, μεταξύ άλλων, μίλησε για μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των επιπτώσεών της στον τομέα του τουρισμού.

Ωστόσο, εκτίμησε πως τελικά η Ελλάδα τα κατάφερε κερδίζοντας το «στοίχημα» της δημόσιας υγείας αλλά και της υγείας των επισκεπτών.

Η επιτυχία αυτή θα αποτελέσει, όπως είπε, τη βάση για την τουριστική πορεία της Ελλάδας το επόμενο διάστημα. Σε κάθε περίπτωση, τόνισε ότι το 2021 θα είναι μια μεταβατική χρονιά παρά το ενδιαφέρον που παρατηρείται ήδη όσον αφορά τις κρατήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν κατακλείδι, ο υπουργός δεν απέκλεισε το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» να επεκταθεί και μετά το τέλος του 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.