ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μ.Βαρβιτσιώτης: Έκανε δώρο μάσκα με ελληνική σημαία στον Γάλλο ομόλογο του (φώτο)

Μ.Βαρβιτσιώτης: Έκανε δώρο μάσκα με ελληνική σημαία στον Γάλλο ομόλογο του (φώτο)

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έκανε δώρο στον υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας Κλεμάν Μπον, μία μάσκα με την ελληνική σημαία.

Πριν από τις κοινές δηλώσεις, Βαρβιτσιώτης και Μπον είχαν συνάντηση στο γραφείο του ΑΝΥΠΕΞ. Ο νέος Γάλλος πολιτικός ρώτησε για τη μάσκα που φόραγε ο Αναπληρωτής Υπουργός, κι εκείνος του χάρισε μία ίδια, σαν κι αυτή που φορά ο Πρωθυπουργός και τα μέλη της κυβέρνησης.

Έτσι, στις κοινές δηλώσεις προσήλθαν και οι δύο με την ίδια μάσκα με την ελληνική σημαία. Κίνηση συμβολική αλλά και ουσιαστική, όπως φάνηκε και από το περιεχόμενο των δηλώσεων τους.

Ο Μ. Βαρβιτσιώτης ευχαρίστησε για τη Γαλλική υποστήριξη στις ελληνικές θέσεις, ενώ ο Κλ. Μπον επισήμανε πως αυτή είναι η στάση της Γαλλίας από την αρχή της έντασης και ότι η Ελλάδα θα έχει πάντα την υποστήριξη της Γαλλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.