Κ.Μητσοτάκης: Επίσκεψη στην Θεσσαλία για αποτίμηση των ζημιών υπό την συνοδεία του Μ.Βορίδη

Κ.Μητσοτάκης: Επίσκεψη στην Θεσσαλία για αποτίμηση των ζημιών υπό την συνοδεία του Μ.Βορίδη

O Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης αναμένεται να επιστρέψει εκτάκτως από τις Βρυξέλλες, με σκοπό να συνοδέψει τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσκεψη του στις πληγέντες περιοχές της Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με το Μαξίμου, στις συναντήσεις που θα πραγματοποιήσει ο Πρωθυπουργός με τοπικούς φορείς της περιοχής θα γίνει μία πρώτη αποτίμηση των ζημιών και θα αναλυθούν τα μέτρα και το σχέδιο αποκατάστασης.

Σημειώνεται ότι από το Σάββατο το πρωί, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, η διοίκηση του ΕΛΓΑ καθώς και κλιμάκια του οργανισμού βρίσκονται στην περιοχή για να καταγράψουν το μέγεθος των ζημιών που έχουν προκληθεί στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο των αγροτών με στόχο να επιταχύνουν τις διαδικασίες αποζημίωσης τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάκης Βορίδης είχε αναχωρήσει την Κυριακή από την Αθήνα για να συμμετάσχει στο κρίσιμο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη μεταρρύθμιση της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.