ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Λ.Οικονόμου: «Έχουμε υποχρέωση όλοι μας να συνεισφέρουμε στον περιορισμό της πανδημίας» (βίντεο)

Λ.Οικονόμου: «Έχουμε υποχρέωση όλοι μας να συνεισφέρουμε στον περιορισμό της πανδημίας» (βίντεο)

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, ανέφερε πως ο καθένας θα πρέπει να συνειδητοποιήσει τη δυσκολία που υπάρχει την συγκεκριμένη χρονική περίοδο και θα πρέπει όλοι να τηρούν τις οδηγίες για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

«Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ακολουθεί τα μέτρα» υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου, τονίζοντας πως δεν είναι αυτοσκοπός της αστυνομίας τα πρόστιμα. «Η αστυνομία προτρέπει αυτούς που δεν ακολουθούν τα μέτρα πως είναι για το καλό τους» πρόσθεσε.

Για το ζήτημα των πλατειών, μετά τα τελευταία γεγονότα συνωστισμού ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε πως δεν είναι παράνομο να πηγαίνει κάποιος σε μια πλατεία, όμως θα πρέπει να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας.

Ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε και στο κίνημα των αρνητών του κορωνοϊού, σημειώνοντας πως «το ψευδοκίνημα που προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν με τη μη χρήση μάσκας δεν έχει κανένα νόημα, είναι πολύ ανεύθυνο έναντι της πολιτείας».

«Παρακολουθούμε το θέμα με τις καταλήψεις»

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη σχολίασε και το ζήτημα των καταλήψεων στα σχολεία και των παρεμβάσεων που μπορεί να κάνει η ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από την καταγγελία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνα Αλεξιάδη πως στο Κερατσίνι υπήρξαν προσαγωγές τεσσάρων μαθητών έπειτα από κινητοποίηση.

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, η ΕΛ.ΑΣ. καλείται να εφαρμόσει το νόμο έπειτα από σχετική εισαγγελική εντολή, υπογραμμίζοντας την ευαισθησία σε τέτοιες περιπτώσεις καθώς πρόκειται για ανήλικους μαθητές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλήγοντας, ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε πως τα μέτρα για την πανδημία δεν προσφέρονται για πολιτική αντιπαράθεση. «Έχουμε υποχρέωση όλοι μας να συνεισφέρουμε στον περιορισμό της πανδημίας» συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.