Α.Πελώνη: «Οι 65αρηδες δείχνουν τη μεγαλύτερη συμμόρφωση είναι κρίμα να τιμωρηθούν»

Α.Πελώνη: «Οι 65αρηδες δείχνουν τη μεγαλύτερη συμμόρφωση είναι κρίμα να τιμωρηθούν»

Για την απόδοση των τριών πακέτων με μέτρα που έχουν ανακοινωθεί το τελευταίο δεκαήμερο για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού μίλησε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

«Ακούω μια κριτική για τα περίπτερα. Είναι μια δύσκολη ισορροπία που πρέπει να πετύχουμε ανάμεσα στην τήρηση των μέτρων και στην ατομική ελευθερία» πρόσθεσε η κυρία Πελώνη τονιζοντας ότι «πρέπει να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός και ειδικά χωρίς μάσκα».

«Η λογική των μέτρων είναι η ελεγχόμενη λειτουργία. Αυτό ήταν και το μήνυμα του πρωθυπουργού. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό, είναι μια νέα κανονικότητα» συμπλήρωσε υπενθυμίζοντας ότι «σε Γαλλία και Βρετανία έχουν πάρει τέτοια μέτρα για περιορισμό στο ωράριο λειτουργίας καταστημάτων».

Σύμφωνα με την ίδια «οι 65αρηδες είναι η ομάδα που δείχνει τη μεγαλύτερη συμμόρφωση και είναι κρίμα να τιμωρηθούν και αυτό προφανώς δεν μπορεί να γίνει».

Όσον αφορά τις καταλήψεις είπε «η εικόνα είναι πως θα αποκλιμακωθεί αυτό το φαινόμενο. Η θέση των μαθητών είναι μέσα στα σχολεία. Ελπίζω ότι αυτό θα ατονίσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενη στην επίσκεψη Πομπέο είπε ότι «έχει σημασία για γεωπολιτικούς λόγους καθώς συνδέει και δείχνει με αυτόν τον τρόπο που η Ελλάδα μπορεί να είναι παράγοντας σταθερότητας τόσο στα δυτικά Βαλκάνια όσο και την ανατολική Μεσόγειο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.