ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Β.Κοντοζαμάνης: «Θα ανανεωθούν οι συμβάσεις του επικουρικού προσωπικού ως το τέλος του 2020»

Β.Κοντοζαμάνης: «Θα ανανεωθούν οι συμβάσεις του επικουρικού προσωπικού ως το τέλος του 2020»

Ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, δεσμεύτηκε πως οι συμβάσεις του επικουρικού προσωπικού που λήγουν, θα ανανεωθούν.

Για το ζήτημα του επικουρικού προσωπικού, που υπηρετεί σε φορείς του υπουργείου Υγείας και τα νοσοκομεία, έχει προγραμματιστεί για αύριο, 30/09, στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας.

​Σε σχετική της ανακοίνωση, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία ανέφερε ότι καλεί σε μαζική συμμετοχή και ζητά τη μονιμοποίηση του επικουρικού προσωπικού.

Ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης δήλωσε σχετικά το μεσημέρι της Τρίτης:

«Σχετικά με τις συμβάσεις επικουρικού προσωπικού οι οποίες λήγουν στο προσεχές χρονικό διάστημα, διευκρινίζεται ότι κατατίθεται διάταξη στη Βουλή για την παράταση των συμβάσεων όλων των κατηγοριών επικουρικού προσωπικού, καταρχάς έως το τέλος του 2020. Η διάταξη θα έχει αναδρομική ισχύ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κοντοζαμάνης θα συμμετέχει στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00 από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον Επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Γκίκα Μαγιορκίνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.