Κ.Μητσοτάκης – Μ.Πομπέο: Γεύμα εργασίας στο πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού στα Χανιά (φωτό)

Κ.Μητσοτάκης – Μ.Πομπέο: Γεύμα εργασίας στο πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού στα Χανιά (φωτό)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέθεσε γεύμα εργασίας το μεσημέρι της Τρίτης, στο πατρικό του σπίτι στα Χανιά, στον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο και τον Αμερικανό πρέσβη, Τζ. Πάιατ.

Σε φωτογραφίες διακρίνονται οι δύο άνδρες να συζητούν σε φιλικό κλίμα αρχικά έξω από το πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού και στη συνέχεια στο τραπέζι, το κέντρο του οποίου κοσμεί μία εντυπωσιακή ανθοσύνθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μενού του γεύματος εργασίας περιλαμβάνει χωριάτικη σαλάτα, ντολμαδάκια, καλτσούνια κρητικά, γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι και τριμμένο κρητικό τυρί, κέικ σοκολάτας, τσικουδιά, λευκό και κόκκινο κρασί.

Σημειώνεται ότι στο γεύμα εργασίας, συμμετέχουν ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, η διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού Ελένη Σουρανή, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ επισκέφθηκαν νωρίτερα τη βάση της Σούδας και στη συνέχεια ακολούθησε διευρυμένη συνάντηση αντιπροσωπειών στην 115 Πτέρυγα Μάχης και δηλώσεις στα ΜΜΕ, στις οποίες ο πρωθυπουργός τόνισε ότι προσυπογράφει «τη δήλωση του κ. Πομπέο ότι οι σχέσεις των δύο χωρών μας δεν υπήρξαν ποτέ τόσο στενές και παραγωγικές όσο είναι σήμερα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.