ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν.Παπαθανάσης: «Κρατάμε δυνάμεις για να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις με νέα μέτρα»

Ν.Παπαθανάσης: «Κρατάμε δυνάμεις για να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις με νέα μέτρα»

Νέα μέτρα για τις επιχειρήσεις προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας για τα μέτρα που εξετάζουν οι ειδικοί.

«Έχοντας την έξαρση των κρουσμάτων και επειδή η κατάσταση είναι δυναμική μπορεί να επιβληθούν μέτρα, είναι διορθωτικές κινήσεις που προστατεύουν τη δημόσια υγεία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανάσης.

«Επειδή όπως γνωρίζετε το κάθε μέτρο παίρνει ημέρες να δείξει τα αποτελέσματά του. Αυτά θα τα δούμε τις επόμενες ημέρες, όμως αν χρειαστεί και επειδή οι επιστήμονες έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά θα ληφθούν μέτρα» συμπλήρωσε.

Εξηγώντας, δε, το σκεπτικό της κυβέρνησης είπε ότι «τα μέτρα που λαμβάνονται είναι μέτρα θωράκισης της δημόσιας υγείας με το μικρότερο οικονομικό αποτύπωμα».

Προανήγγειλε, δε, ότι μέτρα που θα έχουν ως σκοπό να στηρίξουν της επιχειρήσεις θα υπάρξουν «πχ. δίνουμε προσοχή στις περιοχές που είναι στο “κόκκινο”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως εξήγησε «η κυβέρνηση κράτα δυνάμεις για να δώσει όλη την απαραίτητη στήριξη στις επιχειρήσεις γι’ αυτό οι αγορές μας εμπιστεύονται και γι αυτο έχουμε τέτοια επιτόκια στο δεκαετές ομόλογο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.