ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνάντηση Κ.Τσιάρα με το προεδρείο της ΕΔΕ – Όσα συζήτησαν

Συνάντηση Κ.Τσιάρα με το προεδρείο της ΕΔΕ – Όσα συζήτησαν

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Τσιάρας, συναντήθηκε με το προεδρείο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ).

Κατά την συνάντηση αυτή, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ΕΔΕ εξέφρασε την ανησυχία της και την έντονη αντίθεσή της στην φημολογούμενη αλλαγή του τρόπου αξιολόγησης των δικαστικών λειτουργών και τη θεσμοθέτηση του βοηθού δικαστή στον Άρειο Πάγο.

Ο κ. Τσιάρας, σύμφωνα με την ανακοίνωση, διαβεβαίωσε την ΕΔΕ, ότι σε κάθε περίπτωση οι βοηθοί δικαστή δεν μπορεί παρά να είναι δικαστικοί υπάλληλοι που θα συνεπικουρούν τους δικαστές όλων των βαθμίδων, εφόσον τα δικαστήρια το κρίνουν σκόπιμο, ενώ συμφωνήσαν τα δύο μέρη «στην ανάγκη διατήρησης της επετηρίδας ως ασφαλούς κριτηρίου προαγωγής δικαστών και εισαγγελέων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, ο υπουργός Δικαιοσύνης, σημείωσε πως δεν είναι στις προθέσεις του η παράταση του ωραρίου των ποινικών ακροατηρίων, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, ενώ υποσχέθηκε να καλυφθούν άμεσα τα κενά που δημιουργήθηκαν στα Ειρηνοδικεία από τον Ιούνιο του 2019 και να ενισχυθεί η στελέχωση της αρμόδιας υπηρεσίας που ασχολείται με τον υπολογισμό των μισθολογικών ωριμάνσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.