ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Καραμανλής: «Πιθανό σενάριο οι περιορισμοί των μετακινήσεων στους επιβαρυμένους νομούς»

Κ.Καραμανλής: «Πιθανό σενάριο οι περιορισμοί των μετακινήσεων στους επιβαρυμένους νομούς»

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής μέσα από δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση θα πάρει τα απαραίτητα μέτρα για να σταματήσει την εξάπλωση του κορωνοϊού.

“Σιγά σιγά πυκνώνουμε και τα δρομολόγια” σημείωσε, αναφέροντας ότι μέχρι το τέλος τους έτους, αρχές του επόμενου, θα έχουν προσληφθεί 655 υπάλληλοι σε ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ και άλλοι 550 στα ΚΤΕΛ.

Τόνισε παράλληλα ότι στις αρχές του έτους θα υπάρχουν 1300 με 1.400 λεωφορεία στην κυκλοφορία.

Ερωτηθείς για τις εικόνες συνωστισμού στα λεωφορεία ο υπουργός Μεταφορών ανέφερε ότι με βάση το σύστημα τηλεματικής του ΟΑΣΑ μόνο το 5% έχει πληρότητες άνω του 65%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Δεν υπάρχουν πια οδηγοί αποσπασμένοι δεξιά και αριστερά” διαβεβαίωσε ο υπουργός, απαντώντας στις επικρίσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά, ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτη την επίθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δημήτρη Τσιόδρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.