Σ.Πέτσας: «O πρωθυπουργός αναμένεται να αναγγείλει νέα μέτρα στήριξης για τον κορωνοϊό»

Σ.Πέτσας: «O πρωθυπουργός αναμένεται να αναγγείλει νέα μέτρα στήριξης για τον κορωνοϊό»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας απάντησε σε ερώτημα για τον λόγο που θα πραγματοποιήσει διάγγελμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα.

Στο πλαίσιο συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής επίκαιρης ερώτησης του Βασίλη Κεγκέρογλου από το ΚΙΝΑΛ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο πρωθυπουργός θα εξαγγείλει την ενίσχυση των προγραμμάτων στήριξης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά στο αντικείμενο της επίκαιρης ερώτησης του κ. Κεγκέρογλου για τη στήριξη των περιφερειακών μέσων ενημέρωσης, έκανε γνωστό ότι θα προωθηθεί παράταση της υποχρεωτικής δημοσίευσης κρατικών προκηρύξεων στον περιφερειακό Τύπο. Επεσήμανε ωστόσο, πως δεν υπάρχουν δημοσιονομικά περιθώρια για παράταση της έκπτωσης του μηνιαίου μισθώματος που καταβάλλουν τα περιφερειακά κανάλια στην Digea.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.