ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τ.Θεοδωρικάκος: «Δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός ούτε στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας»

Τ.Θεοδωρικάκος: «Δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός ούτε στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας»

O υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε με τους δημάρχους της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας και τόνισε ότι απαιτείται μεγάλη πειθαρχεία σε όλη την χώρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

«Η Αυτοδιοίκηση πρέπει, ξανά, να δώσει το θετικό παράδειγμα. Είναι ο χώρος, είναι ο θεσμός, όπου μπορούν να ενωθούν δυνάμεις», τόνισε χαρακτηριστικά και επισήμανε πως «δεν πρέπει να υπάρχει καμία υποτίμηση και κανένας εφησυχασμός, πουθενά σε καμία πλευρά, ούτε στο τελευταίο χωριό ελληνικής γης».

Μόνο αν κινηθούμε με όρους εθνικής νεότητας, πειθαρχίας, αλληλεγγύης και ευθύνης θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία και τις συνέπειές της σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος. Τόνισε δε πως δεν είναι ώρα για τις «συνήθεις μικροκομματικές αντιπαραθέσεις, για μάχες κομματικών εντυπώσεων και πανηγυρισμών, για άλλου είδους σχεδιασμούς. Είναι ώρα ευθύνης για όλους».

Θύμισε ότι το υπουργείο Εσωτερικών έχει στηρίξει τους δήμους και οικονομικά και θεσμικά, ενώ, ταυτόχρονα, με δίκαιο και διαφανή τρόπο, προωθεί με ταχύτητα έργα στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», του οποίου η δεύτερη φάση εφαρμογής ξεκινά με το νέο έτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, όπως τόνισε, η κυβέρνηση και το υπουργείο Εσωτερικών θεσμοθετούν σημαντικές μεταρρυθμίσεις, όπως αυτή για την ενίσχυση της αξιοκρατίας στις προσλήψεις στο Δημόσιο και την αναβάθμιση του ΑΣΕΠ, γιατί οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα, καθώς «την επόμενη ημέρα, χρειαζόμαστε ένα κράτος πολύ πιο σύγχρονο, το οποίο να κινηθεί με αξιοκρατία, ευθύνη και αποτελεσματικότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.