ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Β.Κικίλιας ζήτησε την παραίτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας

Ο Β.Κικίλιας ζήτησε την παραίτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας

Την παραίτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας ζήτησε ο υπουργός Υγείας εξαιτίας του εγγράφου-σοκ με το οποίο ζητεί από τους υγειονομικούς να υπογράψουν παρουσία μάρτυρα πως συναινούν να εμβολιαστούν γνωρίζοντας πως πιθανόν να υπάρξουν άγνωστες και πιθανόν θανατηφόρες παρενέργειες του εμβολίου.

Νωρίτερα η ΠΟΕΔΗ προέβη στην καταγγελία πως στο Νοσοκομείο Καρδίτσας οι εργαζόμενοι καλούνταν να υπογράψουν έντυπο συναίνεσης στον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοιου.

Το υπουργείο Υγείας σε μία προσπάθεια να μαζέψει το σάλο ζήτησε ην παραίτηση του διοικητή και ο επικεφαλής της 5ης ΥΠΕ ζήτησε ΕΔΕ για τη διακίνηση του παράτυπου εγγράφου.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το υπουργείο Υγείας, «είναι αυτονόητο πως το εν λόγω απαράδεκτο έγγραφο ανακλήθηκε άμεσα».

Δείτε το έγγραφο-σοκ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.