ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χ.Ταραντίλης σε A.Τσίπρα: «Προτιμάτε να μείνουν κλειστοί οι ναοί με την χρήση βίας;»

Χ.Ταραντίλης σε A.Τσίπρα: «Προτιμάτε να μείνουν κλειστοί οι ναοί με την χρήση βίας;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση για τις ανοικτές εκκλησίες.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, παρά την κριτική που ασκεί ο Αλέξης Τσίπρας, «δεν ακούσαμε πάλι, την δική του πρόταση» αναφέροντας συγκεκριμένα, «θα περιμέναμε από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, παράλληλα με την αναμενόμενη κριτική του, να ακούγαμε και την πρότασή του.»

Ο Χρήστος Ταραντίλης, διερωτάται αναφορικά με την «πρόταση» του Αλέξη Τσίπρα, εάν είναι «να μείνουν κλειστοί οι ναοί με τη χρήση βίας».

«Προτείνει να μείνουν κλειστοί οι ναοί με τη χρήση βίας; Ας το πει ευθέως. Δεν το λέει όμως και προτιμά να ψαρεύει σε θολά νερά. Σε μια κρίσιμη φάση για τη δημόσια υγεία, όλοι οφείλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν ώστε να βάλουμε φρένο στην πανδημία αντί να αναλωνόμαστε σε άγονες αντιπαραθέσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του.

Νωρίτερα με ανάρτησή του στο Facebook o Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «θέατρο του παραλόγου» στην διαχείριση των περιοριστικών μέτρων.

«Προχθές μας είπαν κλειστές οι εκκλησίες τα Φώτα, σε αντίθεση με Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά, υπό τον φόβο συνωστισμού και αύξησης των κρουσμάτων. Η ιεραρχία διαφώνησε, αγνόησε τα μέτρα και σήμερα οι εκκλησίες άνοιξαν, όπως και τα Χριστούγεννα. Η κυβέρνηση όμως γιατί πανηγυρίζει ότι δεν έκανε βήμα πίσω;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τελικά εκτός από τραγικοί αποδεικνύονται συνάμα και κωμικοί» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.