ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μ.Βορίδης: «Οι απόδημοι θα ψηφίσουν κανονικά στις επόμενες εκλογές»

Μ.Βορίδης: «Οι απόδημοι θα ψηφίσουν κανονικά στις επόμενες εκλογές»

Ο νέος υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, απαντώντας στον Παύλο Πολάκη, ανέφερε πως «Οι απόδημοι θα ψηφίσουν κανονικά στις επόμενες εκλογές. Ας μην αγωνιά ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Οι απόδημοι θα ψηφίσουν. Μην σας πιάνει αγωνία. Θα ψηφίσουν καθώς υπάρχει απόφαση του ελληνικού κοινοβουλίου. Εμείς θα οργανώσουμε την συμμετοχή των απόδημων στην εκλογική διαδικασία. Ξέρω ότι θλίβεται ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτή είναι η απόφαση του κοινοβουλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Είπε ο κ. Πολάκης ότι οι απόδημοι δεν θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και επειδή δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση έβαλε τον Βορίδη να τους οργανώσει. Όμως, ο κ. Πολάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γνωρίζει ότι ασχέτως με την συμμετοχή των απόδημων, δεν θα κερδίσουν τις εκλογές γιατί δεν τους θέλει ο κόσμος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.