ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α.Γεωργιάδης: «Οι επιχειρήσεις που θα ανοίξουν από τη Δευτέρα θα συνεχίσουν να θεωρούνται πληττόμενες»

Α.Γεωργιάδης: «Οι επιχειρήσεις που θα ανοίξουν από τη Δευτέρα θα συνεχίσουν να θεωρούνται πληττόμενες»

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, μίλησε για τις συνθήκες ανοίγματος του λιανεμπορίου, σημειώνοντας πως αναμένεται αύξηση των κρουσμάτων η οποία ωστόσο μπορεί να παραμείνει μικρή εάν τηρηθούν τα μέτρα από όλους.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε πως σε περίπου δύο με τρεις εβδομάδες θα συζητηθούν και θα επόμενα βήματα επαναφοράς στην κανονικότητα με την προϋπόθεση ωστόσο να έχουν τηρηθεί τα μέτρα και η πανδημία να είναι υπό έλεγχο στην χώρα μας.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, «δεν υπάρχουν ημερομηνίες για την εστίαση, διότι υπάρχουν προβλήματα κι εκεί, καθώς οι άνθρωποι πρέπει να βγάζουν την μάσκα για να φάνε. Όταν ανοίξουν τα καταστήματα εστίασης, η λειτουργία τους θα γίνει με καθήμενους πελάτες σε εξωτερικούς χώρους».

Ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε μάλιστα τους επιχειρηματίες του κλάδου να κάνουν χρήση του προγράμματος ενίσχυσης για την προμήθεια θερμαστρών για εξωτερικούς χώρους, λέγοντας ότι θα είναι απαραίτητες και φέτος, αλλά σε κάθε περίπτωση και στα επόμενα χρόνια.

Στην συνέχεια ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε πως παραμένουν «πληττόμενες» οι επιχειρήσεις που θα ανοίξουν από αύριο, Δευτέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όλες οι επιχειρήσεις που θα ανοίξουν από την Δευτέρα, θα συνεχίσουν να θεωρούνται πληττόμενες και θα συνεχίσουν να έχουν την ίδια βοήθεια από το Κράτος, δηλαδή δεν θα πληρώσουν ενοίκια των Φεβρουάριο, θα συνεχίσουν να έχουν σε αναστολή τους εργαζόμενους τους για να επιδοτούνται και θα απολαμβάνουν όλα τα «ευεργετήματα» που έχουν υιοθετηθεί από την κυβέρνηση», τόνισε ο Υπ. Ανάπτυξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.