ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κακοκαιρία: Αναλυτικά τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη (upd)

Κακοκαιρία: Αναλυτικά τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη (upd)

Η κακοκαιρία «Λέανδρος», αναμένεται να επηρεάσει και αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου το σύνολο της χώρας καθώς σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σε πολλές περιοχές της χώρας, μεταξύ αυτών και στην Αττική.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, και κατόπιν σχετικών συστάσεων και εισηγήσεων των Δήμων, κλειστά θα παραμείνουν και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 νηπιαγωγεία και δημοτικά σε ορισμένους Δήμους της Αττικής, όπου σημειώθηκε και σήμερα έντονη χιονόπτωση και επικρατεί ισχυρός παγετός.

Τα σχολεία που θα είναι κλειστά την Δευτέρα στην Αττική

Τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά είναι:

  • Όλα τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία στον Δήμο Ωρωπού
  • Όλα τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία στον Δήμο Διονύσου
  • Στον Δήμο Μαραθώνα κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Βαρνάβα και Γραμματικού
  • Στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Βιλλίων και Ερυθρών.

Ενώ, όλα τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, καθώς και Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κηφισιάς (Κηφισιάς, Ν.Ερυθραίας, Εκάλης) θα λειτουργήσουν, από τις 10.00 π.μ., λόγω πρόληψης της υγείας και ασφάλειας, εξαιτίας πρόβλεψης παγετού.

Η Περιφέρεια Αττικής ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών δεδομένων και με βάση τα αιτήματα των δήμων θα επαναξιολογήσει την κατάσταση το πρωί της Τρίτης.

Σε ποιες περιοχές της Κ. Μακεδονίας δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία

Στον δήμο Βέροιας δεν θα λειτουργήσει το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Ριζωμάτων, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

Στον δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής, λόγω ολικού παγετού, θα παραμείνουν κλειστά τα δημοτικά σχολεία ,τα νηπιαγωγεία , οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ σε έξι κοινότητες και συγκεκριμένα σε Αρναία, Στανό, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Βαρβάρα και Μεγάλη Παναγία.

Στον δήμο Κιλκίς θα χτυπήσει μια ώρα αργότερα το κουδούνι στα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο και στο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία στη Δυτική Μακεδονία

Εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και του ολικού παγετού που επικρατούν στην Δυτική Μακεδονία, με απόφαση των Δημάρχων των Περιφερειακών Ενοτήτων Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβενών, τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής τη Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 θα παραμείνουν κλειστά. Θα παραμείνουν ανοικτοί μόνο οι παιδικοί Σταθμοί στον Δήμο Φλώρινας, στον δήμο Σερβίων της ΠΕ Κοζάνης και στο δήμο Γρεβενών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δήμαρχοι των παραπάνω Περιφερειακών Ενοτήτων, επισημαίνουν ότι λόγω των μέτρων Covid -19 δεν μπορεί να λειτουργούν τάξεις με ανοικτά παράθυρα όταν την ίδια στιγμή η εξωτερική θερμοκρασία είναι κάτω του μηδενός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.