ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκλογική σύσκεψη Κ.Μητσοτάκη – Μ.Βορίδη στο ΥΠΕΣ: Ψάχνουν παράθυρο ευκαιρίας για εκλογές από Μάιο μέχρι Σεπτέμβριο

Εκλογική σύσκεψη Κ.Μητσοτάκη – Μ.Βορίδη στο ΥΠΕΣ: Ψάχνουν παράθυρο ευκαιρίας για εκλογές από Μάιο μέχρι Σεπτέμβριο

Άτυπη εκλογική σύσκεψη έχουν αυτή την ώρα στο υπουργείο Εσωτερικών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον νέο υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.

​Ο πρωθυπουργός, σε μία ασυνήθιστη κίνηση, επιστέφτηκε σήμερα στις 10 το υπουργείο επί της Σταδίου και συναντήθηκε με τον Μάκη Βορίδη αλλά και τον αναπληρωτή υπουργό Στέλιο Πέτσα.

Σημειώνουμε πως ο πρωθυπουργός δεν επισκέφτηκε κανένα ανασχηματισμένο υπουργείο, ενώ δεν είναι δυνατόν να επισκέφτηκε το υπουργείο για ενημέρωση όταν καλά-καλά ο κ.Βορίδης δεν έχει κλείσει ούτε 2 βδομάδες υπουργός.

Ο λόγος της επίσκεψης είναι πολύ απλός, ο πρωθυπουργός ήθελε να πραγματοποιήσει μία μίνι εκλογική σύσκεψη για να υπαγορεύσει τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν, καθώς η κυβέρνηση αναζητά «παράθυρα» ευκαιρίας για προσφυγή στις κάλπες από Μάιο μέχρι Σεπτέμβριο.

Στη σύσκεψη θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα ζητήματα και θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων για το θέμα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι μόλις το Σάββατο ο κ.Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον πρώην ΥΠΕΣ Τάκη Θεοδωρικάκο όπου εκτός από τη συμφιλίωση υπήρξε και λεπτομερότατη ενημέρωση.

Ιδιαίτερη σημασία δίνει ο Κ.Μητσοτάκης στην ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού ένα θέμα που υπάγεται στο υπουργείο του κ.Βορίδη και θεωρούν στη Νέα Δημοκρατία πως πραγματικά μπορεί να τους δώσει μεγάλο αβαντάζ στις εκλογές.

Μάλιστα ο κ.Μητσοτάκης άφησε το πρόγραμμα της υπόλοιπης ημέρας του σχεδόν κενό, καθώς η σύσκεψη μπορεί να κρατήσει αρκετή ώρα. Χαρακτηριστικό είναι ότι επόμενη «υποχρέωση» του πρωθυπουργού είναι στις 19:00 όπου θα προεδρεύσει τακτικής σύσκεψης για την πορεία υλοποίησης του Εθνικού σχεδίου εμβολιασμού στην έδρα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.