ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Κ.Μητσοτάκης ενημέρωσε τον Θ.Ζαγοράκη ότι έχει τη συναίνεση των «Big 4» για την προεδρία της ΕΠΟ

Ο Κ.Μητσοτάκης ενημέρωσε τον Θ.Ζαγοράκη ότι έχει τη συναίνεση των «Big 4» για την προεδρία της ΕΠΟ

Με τον Θοδωρή Ζαγοράκη επικοινώνησε την προηγούμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα LiveSport, ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον παλαίμαχο αρχηγό της Εθνικής, για να τον ενημερώσει πως έχει την συναίνεση των «Big 4» του ελληνικού ποδοσφαίρου για να αναλάβει την ηγεσία της ΕΠΟ.

Στη συζήτηση συμμετείχε και ο υπουργός επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος βρίσκεται σε επαφή με τους διοικούντες της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μόνο που μένει για να επιβεβαιωθεί η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη είναι να συμφωνηθεί ποια μέλη θα αποτελούν το Δ.Σ . Κι αυτό γιατί η συγκρότηση μιας «δικής» του ομάδας, που θα τρέξει όλα τα θέματα που απασχολούν την ΕΠΟ, αποτελεί μια από τις βασικές προϋποθέσεις που έχει θέσει για να κατέβει υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.