Συζήτηση Α.Γεωργιάδη με τους εμπόρους για περαιτέρω άνοιγμα της αγοράς

Συζήτηση Α.Γεωργιάδη με τους εμπόρους για περαιτέρω άνοιγμα της αγοράς

Η επαναλειτουργία των καταστημάτων αλλά και τα επόμενα βήματα για περαιτέρω άνοιγμα της αγοράς συζητήθηκαν σε διαδικτυακή συνάντηση που είχε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο και τον αντιπρόεδρο, Ιωάννη Μπρατάκο.

Επιπλέον, η επανεκκίνηση της εστίασης βρέθηκε στο επίκεντρο τηλεδιάσκεψης που είχε ο υπουργός και με τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων, Γιώργο Καββαθά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τηλεδιασκέψεις έγιναν γνωστές μετά από σχετικές αναρτήσεις του υπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός ζήτησε από τους φορείς υπόμνημα με τις προτάσεις τους για το βιώσιμο άνοιγμα των επιχειρήσεων ενώ με τη ΓΣΕΒΕΕ συμφωνήθηκε να υπάρξει νέα συζήτηση μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.