ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θ.Πλεύρης για Λ.Μενδώνη: «Πώς υπάρχει πολιτική ευθύνη αν δεν υπήρχαν αυτές οι καταγγελίες;»

Θ.Πλεύρης για Λ.Μενδώνη: «Πώς υπάρχει πολιτική ευθύνη αν δεν υπήρχαν αυτές οι καταγγελίες;»

«Πυρά» κατά όσων λένε ότι γνώριζαν αλλά δεν μίλαγαν για την υπόθεση Λιγνάδη εξαπέλυσε ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης.

Όπως είπε, «το να έρχονται μετά Χριστόν προφήτες και να λένε για πράγματα που δεν έχουν καταγγελθεί και να λένε τα ακούσαμε αλλά δεν κάναμε τίποτα, αλλά εσεις που δεν κάνατε οφείλατε να ξέρετε, είναι σουρεαλιστικό».

Εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, λέγοντας ότι «πως υπάρχει πολιτική ευθύνη αν δεν υπήρχαν αυτές οι καταγγελίες;». Πρόσθεσε επιπλέον πώς, κάποιος που συνεργάζεται με κάποιον πώς μπορεί να έχει την ευθύνη για άσχετε πράξεις. Είναι αντικειμενική ευθύνη να επιλέξεις κάποιον που έχει τα προσόντα, γιατί κανείς δεν αμφισβήτησε τον κ. Λιγνάδη για τη συγκεκριμένη θέση». Ενώ σημείωσε, πως πρέπει να γίνει σεβαστό το τεκμήριο αθωότητας του ίδιου.

Με τη νομική του ιδιότητα, εκτίμησε ότι από τα στοιχεία του φακέλου προκύπτει μια σοβαρότητα. Αλλά αυτό θα το κρίνει και διακρίνει ο εισαγγελέας. Επιπλέον, μιλώντας για την πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρέπει να μας βρίσκει ενωμένους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.