Α.Πελώνη: «Η κακοποίηση και η βία σε χώρους εργασίας δεν είναι πόλεμος χαρακωμάτων ανάμεσα στα κόμματα»

Α.Πελώνη: «Η κακοποίηση και η βία σε χώρους εργασίας δεν είναι πόλεμος χαρακωμάτων ανάμεσα στα κόμματα»

Η Αριστοτελία Πελώνη εξέφρασε την άποψη ότι η κακοποίηση και η βία σε χώρους εργασίας δεν είναι πόλεμος χαρακωμάτων ανάμεσα στα κόμματα αλλά αφορά όλη την κοινωνία.

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι με τη στάση του συσκοτίζει το πρόβλημα και υπογράμμισε ότι στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποκήρυξε τον Παύλο Πολάκη και άλλους βουλευτές του που συμμετείχαν τις τελευταίες μέρες στην εκστρατεία λάσπης της δημόσιας ζωής.

Αναφορικά με το πιστοποιητικό εμβολιασμού, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι θα διευκολύνει όσους μετακινούνται και υπογράμμισε ότι πρόθεση είναι η διευκόλυνση και όχι το «φακέλωμα των μετακινήσεων».

Τέλος, σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της πανδημίας, η κ. Πελώνη υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα του εμβολιασμού συνεχίζεται κανονικά και σημείωσε ότι όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί τόσο θα αλλάζει η εικόνα της χώρας. Τόνισε, δε, ότι υπάρχει πίεση στο σύστημα υγείας και στην Αττική ενώ διευκρίνισε ότι αναπτύσσονται νέες κλίνες ανάλογα με τις ανάγκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.