Ηθοποιός καταγγέλλει: «Σκηνοθέτης εξυμνούσε την παιδοφιλία» (βίντεο)

Ηθοποιός καταγγέλλει: «Σκηνοθέτης εξυμνούσε την παιδοφιλία» (βίντεο)

Μια νέα μαρτυρία για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης βλέπει σήμερα το «φως» της δημοσιότητας.

Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο ηθοποιός Γιώργος Γαρνάβος, σημείωσε ότι εδώ και χρόνια υποστηρίζει ότι έπρεπε να ασχοληθούμε με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο θέατρο. «Δεν θέλω να καταδικάσω, ούτε να υποθάλψω κανέναν. Δεν θέλω να πω ονόματα» αναφέρει.

Μάλιστα, και ο ίδιος έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση αφού υπήρξε σκηνοθέτης που τον κλείδωσε το καμαρίνι του για να μείνουν μόνοι με σκοπό να συνευρεθούν ερωτικά.

Ο ηθοποιός μίλησε και για μία περίπτωση στην οποία την είχαν εκβιάσει και μετά ποτέ δεν πήρε ποτέ τον ρόλο. «Έχω ενδείξεις ότι ενήργησε ώστε να μην πάρω πολλές δουλειές στο χώρο» λέει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. «Και αυτό συμβαίνει σε πολλούς και πολλές» συμπληρώνει.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου, ο κ. Γαρνάβος επιβεβαίωσε ότι υπήρχε σκηνοθέτης που εξυμνούσε την παιδοφιλία.

«Αυτό που άκουσα τότε, ήμουν και νέος, θεώρησα ότι ήταν αστείο ή κάτι άλλο και δεν κατάλαβα. Με την πάροδο του χρόνου ίσως κατάλαβα, αλλά δεν έχει σημασία γιατί δε θέλω να κατονομάσω», λέει.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.