ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Υπόθεση Δ.Λιγνάδη: Αίτημα για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του

Υπόθεση Δ.Λιγνάδη: Αίτημα για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του

Συνεχίζονται οι έρευνες των εισαγγελικών και ανακριτικών αρχών για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, μετά και τις νέες εξελίξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τρίτος μηνυτής κατάθεσε πως ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης του είχε δείξει στον υπολογιστή υλικό με ανήλικα παιδιά.

Συγκεκριμένα στη δικόγραφο της τρίτης μήνυσης αναφέρεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης του έδειξε στον φορητό υπολογιστή «πορνογραφικές φωτογραφίες με νεαρά αγόρια σε διάφορες περιπτύξεις με μεσήλικα πρωταγωνιστή του οποίου δεν φαινόταν το πρόσωπο και οι οποίες περιλάμβαναν στοματική και πρωκτική διείσδυση».

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα κριθεί εάν προκύπτουν και άλλα ενισχυτικά στοιχεία αυτών των ισχυρισμών μετά τον έλεγχο που γίνεται και στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του ηθοποιού-σκηνοθέτη και εάν ο Δ.Λιγνάδης πρέπει να ελεγχθεί και για πορνογραφία ανηλίκων.

Επιπλέον, ο δικηγόρος Γιάννης Βλάχος, ο οποίος εκπροσωπεί τους δύο από τους τρεις μηνυτές, ζήτησε από την ανακρίτρια την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του ηθοποιού σκηνοθέτη, προκειμένου να ερευνηθούν τα social media για ενδεχόμενα ίχνη αναζητήσεων και η ηλεκτρονική του αλληλογραφία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, μέχρι τα τέλη Μαρτίου, εκτός απροόπτου, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η δικογραφία που αφορά γνωστό πρωταγωνιστή του θεάτρου, ο οποίος καταγγέλλεται για απόπειρες βιασμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.