ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Ζαχαράκη: «Με αυτές τις τρεις προϋποθέσεις θα ανοίξει ο τουρισμός στη χώρα μας»

Σ.Ζαχαράκη: «Με αυτές τις τρεις προϋποθέσεις θα ανοίξει ο τουρισμός στη χώρα μας»

Η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, τόνισε πως η χώρα μας θα ανοίξει τις πύλες της από τις 14 Μαΐου και μετά, με τρεις προϋποθέσεις.

Η υφυπουργός Τουρισμού, τόνισε πως οι τουρίστες θα μπορούν να επισκεφθούν τη χώρα μας εάν έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις, εάν έχουν αναρρώσει από κορωνοϊό ή αν έχουν κάνει τεστ.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να δεχθεί ο τουρίστας έλεγχο στις πύλες εισόδου της χώρας», πρόσθεσε και σημείωσε ότι για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις δεν θα υπάρχει καραντίνα.

Εξήγησε παράλληλα ότι εάν βρεθεί κάποιος θετικός, θα υπάρχουν ξενοδοχεία απομόνωσης, κοντά στις πύλες εισόδου. Η κ. Ζαχαράκη τόνισε δε ότι τα μέτρα για τους τουρίστες θα είναι ίδια με αυτά που ισχύουν για τους πολίτες: μάσκες, αποστάσεις κτλ.

Η υφυπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε στη διπλωματία του τουρισμού, τονίζοντας ότι γίνεται, από πλευράς της κυβέρνησης, η υπέρτατη προσπάθεια, τόσο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου θα βρεθεί σύντομα ο πρωθυπουργός, όσο και στη Ρωσία, για την προσέλκυση τουριστών.

«Προσβλέπουμε στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής» πρόσθεσε η κ. Ζαχαράκη τονίζοντας ότι οι ΗΠΑ είναι από τις χώρες, στις οποίες προσβλέπει η Ελλάδα, καθώς προχωρούν εκεί οι εμβολιασμοί.

​Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι γίνεται συζήτηση και με κράτη τρίτων χωρών για να υπάρξουν και από εκεί τουρίστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.