ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Γεωργαντάς: «Τέλη Μαΐου θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός στον γενικό πληθυσμό»

Γ.Γεωργαντάς: «Τέλη Μαΐου θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός στον γενικό πληθυσμό»

Στην εκτίμηση ότι μέχρι το τέλος Μαΐου, ο εμβολιασμός θα ανοίξει στον γενικό πληθυσμό, προχώρησε ο Γιώργος Γεωργαντάς.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης άφησε, επίσης, ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει προτεραιοποίηση εμβολιασμών για συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες.

«Έχουν ανοίξει όλες οι ηλικιακές ομάδες άνω των 60 ετών και ταυτόχρονα και οι ευπαθείς ομάδες υψηλού κινδύνου ανεξαρτήτως ηλικίας. Όταν τελειώσει αυτός, μέχρι το τέλος Μαΐου, θα πάμε στον γενικό πληθυσμό. Εκεί όμως θα αξιολογηθεί και θα κριθεί εάν θα υπάρξουν κι επαγγελματικές ομάδες, οι οποίες θα προτεραιοποιηθούν, αλλά αυτό θα το αποφασίσει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού», δήλωσε ο κ. Γεωργαντάς.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι εκπαιδευτικοί ήδη εμβολιάζονται εδώ και λίγο καιρό, μέσω της λίστας αναπλήρωσης, τονίζοντας ότι όπου υπάρχει ένα κενό ενημερώνονται και συμμετέχουν στη διαδικασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με την πορεία των εμβολιασμών, ο κ. Γεωργαντάς σημείωσε ότι αύριο θα αγγίξουν τα δύο εκατομμύρια. «Χθες είχαμε 56.000 εμβολιασμούς και κοντά σε αυτό το νούμερο θα είμαστε πλέον συνέχεια, ίσως και περισσότερο. Αύριο θα πλησιάσουμε τα δύο εκατομμύρια εμβολιασμούς. Χθες ήμασταν στους 1.887.000 εμβολιασμούς. Είναι πολύ καλός ο ρυθμός μας κι ένας από τους καλύτερους στην Ε.Ε», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.