ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Α.Γεωργιάδης: «Aυτό που έκανε ο Ρ.Τ.Ερντογάν στην Αγία Σοφία χθες είναι κιτς, είναι το χαλί του το μαύρο»

Α.Γεωργιάδης: «Aυτό που έκανε ο Ρ.Τ.Ερντογάν στην Αγία Σοφία χθες είναι κιτς, είναι το χαλί του το μαύρο»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή ήταν δηκτικός σχετικά με την αιφνίδια απόφαση της κυβέρνησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να αναρτήσει στην Αγία Σοφία επιγραφή με λαμπιόνια που αναγράφει «Δεν υπάρχει άλλος Θεός, εκτός από τον Αλλάχ».

«Aυτο που έκανε στην Αγία Σοφία χθες, είναι κιτς, είναι το χαλί του το μαύρο… Μα δεν έχει έναν άνθρωπο να του πει ότι έχεις στα χέρια σου, σου έδωσε η μοίρα ένα από τα μεγαλύτερα μνημεία πολιτιστικής κληρονομίας στην ανθρωπότητα, από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του ανθρώπου από τη μέρα που υπήρξε άνθρωπος στη Γη, και πας και το γεμίζεις με λαμπάκια που αναβοσβήνουν; Ασχέτως του τι λεν τα λαμπάκια… Είναι γελοίο, είναι χάλια. Ντροπή τι να πω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ως προς την ουσία, επειδή λένε για το τι εξωτερική πολιτική έχουν οι Τούρκοι, η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, την τελευταία δεκαετία, σταθερά κερδίζει στο διπλωματικό πεδίο πόντους ενώ η Τουρκία μένει πίσω» επισήμανε.

Σήμερα, πρόσθεσε, η Τουρκία δε μιλάει με σχεδόν κανένα γείτονα της. Και το ότι φτάνει ο Ερντογάν χθες να ονομάσει το Ισραήλ «κράτος τρομοκράτη» καταλαβαίνετε τι επιπτώσεις αυτό για τις σχέσεις του με τη Δύση;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Ελλάδα έχει παίξει σωστά τα χαρτιά της, έχει φτιάξει σωστές συμμαχίες με ΗΠΑ, Ισραήλ, Αίγυπτο, στην περιοχή παίζει κομβικό και πρωταγωνιστικό ρόλο, και αυτό έχει κάνει τον Ερντογάν να χάνει εντελώς την ψυχραιμία του, γιατί από εκεί που μας είχε και του χεριού του, έχασε και τα F-35, παίρνουμε και τις νέες φρεγάτες, πήραμε και τα Rafale βγάλαμε το στόλο στο Αιγαίο το καλοκαίρι κλείσαμε και το φράχτη στον Έβρο και έχουμε ασφαλίσει και τα σύνορα στο Αιγαίο» τόνισε ο ΥΠΑΝΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.