ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Γ.Γεωργαντάς: «Σε 72 ώρες από τον εμβολιασμό η έκδοση του “πράσινου” πιστοποιητικού»

Γ.Γεωργαντάς: «Σε 72 ώρες από τον εμβολιασμό η έκδοση του “πράσινου” πιστοποιητικού»

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης το πρωί της Τρίτης, μίλησε για το πράσινο πιστοποιητικό εμβολιασμού και την διαδικασία έκδοσής του.

«Εμείς αυτή τη στιγμή μπορούμε και εκδίδουμε για όσους εμβολιάζονται πλήρως εντός 72 ωρών το λεγόμενο πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Επίσης μέσα στον Ιούνιο γιατί τώρα γίνονται οι τεχνικές ρυθμίσεις, θα μπορέσει αυτό να λειτουργήσει σε ένα επίπεδο των χωρών της ΕΕ, εκεί θα συμπεριλαμβάνονται τρεις περιπτώσεις και αυτοί που έχουν εμβολιαστεί πλήρως, και αυτοί που έχουν θεραπευτεί άρα έχουν αντισώματα και αυτοί οι οποίοι έχουν κάνει ένα αρνητικό τεστ σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πριν από τη λήψη του πιστοποιητικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό θα είναι προς χρήση απ’ ότι φαίνεται προς τα τέλη Ιουνίου από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και ίσως όχι μόνο γιατί γίνονται και συνεννοήσεις με άλλες χώρες.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.