Ν. Μιχαλολιάκος για προϋπολογισμό: «Άδικοι φόροι σε ποτά, πετρέλαιο και τσιγάρα»

Ν. Μιχαλολιάκος για προϋπολογισμό: «Άδικοι φόροι σε ποτά, πετρέλαιο και τσιγάρα»

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2017 με κριτική για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Κούβα για την κηδεία του Φιντέλ Κάστρο και τη σύγκριση που έκανε ο πρωθυπουργός της Επανάστασης του 1821, με την εξέγερση των Κουβανών.

«Ήταν ο μοναδικός από Ευρώπη. Ζούμε 42 χρόνια επιβολής της πολιτικής της αριστεράς» και συμπλήρωσε πως «μόνιμος στόχος της ιμπεριαλιστικής αριστεράς ο εθνικός αγώνας των Ελλήνων»

Αναφερόμενος στο προσφυγικό, ο αρχηγός τoυ Λαϊκού Σύνδέσμου πρότεινε στη Βουλή να ψηφίσει το δικό της Casus Belli, «όπως είναι το δικαίωμά της», ως «απάντηση» στις απειλές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τόσο για το άνοιγμα των συνόρων για τους πρόσφυγες, όσο και για τα νησιά στο Αιγαίο.

Ξεκίνησε δε, με αναφορά στο δημοσίευμα της Wall Street «για τους λεγόμενους πρόσφυγες, τους λαθρομετανάστες», όπως είπε και συνέχισε λέγοντας πως «αγνοούνται 13.000 άνθρωποι. Άγρια δύση έχει καταντήσει η Ελλάδα. Παράλληλα, κατατέθηκε πρόταση για την επαναφορά της συνθήκης του Δουβλίνου. Οι Ευρωπαίοι, την ίδια στιγμή που ο Ερντογάν απειλεί ότι θα ανοίξει τα σύνορα. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε αυτή τη ζούγκλα. Όχι. Ας ειπωθεί ότι με τη Συνθήκη της Λωζάνης η Ελλάδα έχασε, σε σύγκριση με όσα είχε κερδίσει στρατιωτικά. Μία συνθήκη που έχουν παραβιάσει οι Τούρκοι. Στην Κύπρο που άνθιζε ο ελληνισμός, σήμερα επικρατεί πλήρως η Τουρκία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τον προϋπολογισμό είπε πως «σε επίπεδο άμυνας είναι θλιβερός». Τόνισε πως δίνονται εκατομμύρια για το υπουργείο του Μουζάλα, τους πρόσφυγες δηλαδή, όταν εκατομμύρια Έλληνες πεινάνε. Επανέλαβε την άποψη ότι πρέπει να γίνουν κινήσεις για τη διεκδίκηση του κατοχικού δανείου, το οποίο είναι ίσο με το χρέος. Χαρακτήρισε «άδικους» τους φόρους σε ποτά, πετρέλαιο και τσιγάρα και επεσήμανε πως το κόμμα του θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.