ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηλ. Παναγιώταρος: «Οι πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ μας έδωσαν ένα νέο άνεμο υποστήριξης»

Ηλ. Παναγιώταρος: «Οι πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ μας έδωσαν ένα νέο άνεμο υποστήριξης»

«Οι πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ μας έδωσαν ένα νέο άνεμο υποστήριξης», αναφέρει ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλίας Παναγιωταρος, στον «Independent».

«Είναι η επικύρωση και η ενίσχυση των εθνικιστικών και πατριωτικών μας πολιτικών-πολιτικών που υποστηρίζουμε εδώ και χρόνια».

«Θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις πολιτικές του Τραμπ», αναφέρει. «Δεν πρέπει να γίνει η Ελλάδα ανοιχτό πεδίο για τους μετανάστες και να έρχονται και να φεύγουν όποτε θέλουν. Θα πρέπει να διεκδικήσει εκ νέου τα συμφέροντα της χώρας όπως ακριβώς ο Τραμπ».

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος αναφέρει ο «Independent» από περιθωριακή και αμελητέα πολιτική δύναμη προέκυψε από την αφάνεια πριν από τέσσερα χρόνια αποκτώντας εθνική εκπροσώπηση στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος, αναφέρει η Βρετανική εφημερίδα, είδε την αύξηση της υποστήριξής του λόγω της ενδυνάμωσης της οικονομικής κρίσης, ωστόσο οι κατηγορίες ότι ενορχήστρωσε τη δολοφονία ενός αριστερού καλλιτέχνη στην Αθήνα πριν από δύο χρόνια σταμάτησε τη δυναμική του.

«Από τότε» όπως αναφέρει ο κ. Παναγιωταρος «το κόμμα παραμένει σε επαγρύπνηση παρατηρώντας» από το περιθώριο την παρατεταμένη προσφυγική κρίση κατά την οποία πάνω από ένα εκατομμύριο παράνομοι μετανάστες έχουν περάσει από την Ελλάδα.

Παρά το γεγονός ότι 62.000 μετανάστες παραμένουν παγιδευμένοι στη χώρα, λόγω του κλεισίματος των συνόρων στα Βαλκάνια, όπως αναφέρει ο Independent δεν έχουν παρατηρηθεί ρατσιστικά κρούσματα βίας στην Ελλάδα.

Ωστόσο το αντι-προσφυγικό αίσθημα βρίσκεται σε άνοδο, και  όπως λέει ο κ. Παναγιωταρος «αυτό θα ενισχυθεί μετά τα διατάγματα Τραμπ για την μετανάστευση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι απλό», δήλωσε ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου. «Ο Τραμπ είναι ο νέος πλανητάρχης. Είναι ο πρόεδρος της παγκόσμιας υπερδύναμης, και είτε τον συμπαθείς είτε όχι, οι πολιτικές του πλέον θα αρχίζουν να επηρεάζουν όλον τον κόσμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.