Μεγάλη πορεία του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για τα Ίμια και τη Μακεδονία

Μεγάλη πορεία του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για τα Ίμια και τη Μακεδονία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή για να τιμήσει τους πεσόντες των Ιμίων αλλά και για την Μακεδονία.

Με συνθήματα και εθνικιστικά τραγούδια χιλιάδες μέλη του κόμματος έχουν συγκεντρωθεί μπροστά από τα γραφεία στη λεωφόρο Μεσογείων και ετοιμάζονται, όπως έχουν αναφέρει, για πορεία μέχρι το μνημείο των Ιμίων.

Οι συγκεντρωθέντες υπολογίζονται σε περισσότεροι από 10.000 άτομα, καθώς έχουν κατακλύσει μία έκταση άνω των 600 μέτρων σε ευθεία γραμμή.

Και στην άνοδο και στην κάθοδο της λεωφόρου έχει κοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων ενώ κατά μήκος της υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Έχουν κλείσει από τώρα και τα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Μεσογείων λόγω μεγάλης προσέλευσης των πολιτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.