Συζήτηση σε υψηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε στη Βουλή με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλο να ανέφερε πως: «Από βίτσιο τα ομόφυλα ζευγάρια θέλουν να υιοθετήσουν αντί να πάρουν κάποιο κατοικίδιο».

«Η φύση έχει κάνει τον άντρα και τη γυναίκα αν ήταν φυσιολογικό να γεννούν τα ομόφυλα ζευγάρια θα το είχε προβλέψει η φύση. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε ενάντια στην φύση για να ικανοποιήσουμε το βίτσιο κάποιων ανθρώπων που αντί να πάρουν κάποιο κατοικίδιο θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά.

Η ελληνική κοινωνία, η ελληνορθόδοξη κοινωνία πρέπει να συνεχίσει να μεγαλώνει τα παιδιά της με αυτές τις αρχές. Υπάρχουν ξεκάθαρα οι οικογένειες με έναν άντρα και μία γυναίκα. Δεν μπορούν τα παιδιά να μεγαλώνουν με δύο άντρες ή δύο γυναίκες. Δεν είναι υγιές», είπε μεταξύ άλλων.

Η τοποθέτηση του βουλευτή έγινε μετά τα όσα είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος που τάχθηκε μαζί με την Ντόρα Μπακογιάννη υπέρ της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια με σύμφωνο συμβίωσης.

«Δεν πρέπει να είμαστε υπερευαίσθητοι σε θέματα όπως η αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια», σχολίασε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε πως η κοινή ευρωπαϊκή ηθική δεν είναι ούτε η ατομική ηθική ούτε η ηθική της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Απαντώντας σε εκείνους που προβάλλουν το ζήτημα καταλληλότητας ενός ομόφυλου ζευγαριού, έφερε ως παράδειγμα την περίπτωση της ανάδοχης κοπέλας από την Κύπρο, που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τον θετό της πατέρα, ο οποίος ήταν ιερέας.

Ολόκληρο το στιγμιότυπο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=63p1hwWQqpo