Έξαλλος σήμερα στη βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης με Φουρέιρα και «αποτυχημένους ποδοσφαιριστές»

«Βλέπετε ποιοι είναι οι Αλβανοί, βλέπετε την περίπτωση της Eurovision, που διαφημίζεται μια τραγουδίστρια που έλεγε ότι δεν είναι Αλβανίδα, δεν έχει καμία σχέση με την Αλβανία, έλεγε ότι είναι από τη Γουατεμάλα, τη Νικαράγουα, δεν ξέρω τι, και όλοι αυτοί, κάτι αποτυχημένοι ποδοσφαιριστές, κάτι λαμόγια τραγουδίστριες που πιάνουν λεφτά στην Ελλάδα, γιατί δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά κορόιδα.

Και μόλις πιάσουν τα λεφτά αρχίζουν τα μπλουζάκια του ουτσεκά, αετούς της μεγάλης Αλβανίας, λοιπόν όποιος πιστεύει σε αυτές τις αθλιότητες, όποιος διαφημίζει μεγάλες Αλβανίες, έξω από την Ελλάδα, να πάει στα Τύραννο, εκεί που δεν τους ήξερε η μάνα τους και δεν είχαν παπούτσια να φορέσουν. Καμία συζήτηση με τους Αλβανούς, καμία διαπραγμάτευση, μέχρι να σταματήσει η ανθελληνική πολιτική του κράτους τους, σε βάρος της Ελλάδος.

Αυτή είναι η θέση της Χρυσής Αυγής. Άμεσα, να διεκδικήσουμε, να εφαρμόσουμε το δικαίωμα της αρνησικυρίας, ελληνικό βέτο, για να μην προχωρήσει καμία συζήτηση του καθεστώτος Ράμα με την ΕΕ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!