ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η. Παναγιώταρος σε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ: «Είστε το ίδιο συνυπεύθυνοι για την δυστυχία των Ελλήνων»

Η. Παναγιώταρος σε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ: «Είστε το ίδιο συνυπεύθυνοι για την δυστυχία των Ελλήνων»

Στην συζήτηση της Βουλής με αφορμή το αίτημα της Φώφης Γεννηματά για ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στην οικονομία και τις συζητήσεις με εταίρους και δανειστές μίλησε ο Βουλευτής Β’ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος.

Ο βουλευτής τόνισε ότι με ευθύνη όλων των κομμάτων του «Συνταγματικού Τόξου» η χώρα έχει οδηγηθεί στην καταστροφή, με την Ελλάδα να παραμένει φτωχότερη από ό,τι στην αρχή της οικονομικής κρίσης. Παραοικονομία, φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό, υπερφορολόγηση, φυγή επιστημόνων και κατάρρευση του ασφαλιστικού συστήματος συνθέτουν την εικόνα της χώρας μας.

Επιπλέον, ο Ηλίας Παναγιώταρος κατά την ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι τουλάχιστον υποκριτική η πρωτοβουλία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, καθώς ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, είναι συνυπεύθυνοι για την δυστυχία και την ανέχεια των Ελλήνων.

Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε πως η μόνη λύση απέναντι σε αυτή την οικονομική δυσπραγία είναι η εφαρμογή του οικονομικού προγράμματος της Χρυσής Αυγής, με τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, την διεκδίκηση του κατοχικού δανείου, την επαναδιαπραγμάτευση των ευρωπαϊκών συνθηκών, την εκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου και την ανάπτυξη της αμυντικής βιομηχανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.