Ν.Μιχαλολιάκος: «Εγκληματική η πολιτική των “ανοιχτών συνόρων” – Ύποπτος ο ρόλος των ΜΚΟ» (βίντεο)

Ν.Μιχαλολιάκος: «Εγκληματική η πολιτική των “ανοιχτών συνόρων” – Ύποπτος ο ρόλος των ΜΚΟ» (βίντεο)

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Λ. Λαζάρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην “Εγνατία Τηλεόραση” σχετικά με τα όλα φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Όσον αφορά την παράνομη μετανάστευση , ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι σε αντίθεση με την Ελλάδα, η Ιταλία δεν αποδέχτηκε την καταστρεπτική συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ. Σχετικά με τον ρόλο των ΜΚΟ σημείωσε πως είναι εξαιρετικά ύπουλος καταγγέλλοντας παράλληλα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι συνεχίζει την εγκληματική πολιτική των «ανοιχτών συνόρων».

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος για την συμφωνία που υπεγράφη στις Πρέσπες, τόνισε ότι Κοτζιάς και Τσίπρας με την συνενοχή του Καμμένου πρόδωσαν την Μακεδονία μας και την Ιστορία μας, καθώς χάρισαν το όνομα στους σκοπιανούς και παράλληλα αναγνώρισαν “μακεδονική” εθνότητα.

Κλείνοντας, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επεσήμανε ότι καμία έξοδος δεν έγινε από τα μνημόνια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υποδούλωσε την Ελλάδα στους διεθνείς τοκογλύφους μέχρι το 2060!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.