ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Χρ.Παππάς: «Πολιτικά παζάρια ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ έκαναν κουρελόχαρτο το Σύνταγμα!» (βίντεο)

Χρ.Παππάς: «Πολιτικά παζάρια ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ έκαναν κουρελόχαρτο το Σύνταγμα!» (βίντεο)

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, ως εισηγητής στην διήμερη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στην Ολομέλεια επί των προτάσεων αναθεώρησης του Συντάγματος, τοποθετήθηκε στο κλείσιμο των εργασιών, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή δια του Αρχηγού της και των βουλευτών της που μίλησαν στην διαδικασία, τοποθετήθηκε υπεύθυνα και δεν μετείχε στα πρωτοφανή πολιτικά παζάρια που έγιναν στα παρασκήνια μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Παππάς κατήγγειλε την πρωτοφανή πολιτική συναλλαγή η οποία εξεφράσθη δια του κ. Μητσοτάκη όταν στην ομιλία του κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει δικές του προτάσεις και αν γίνει αυτό θα ψηφίσει και η ΝΔ προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Τρανή απόδειξη του ότι τα δύο φιλονατοϊκά και ευρωπροσκυνημένα κόμματα της ξενοκρατίας αποτελούν τις δύο όψεις του αυτού νομίσματος. Είναι τα κόμματα τα υπεύθυνα για την δυστυχία του ελληνικού Λαού.

Στην συνέχεια τονίζοντας την ουσιαστική συνεργασία των δύο κομμάτων ανέφερε ότι η ΝΔ παρ’ όλο που για μικροκομματικούς λόγους και αφού είχε διασφαλιστεί η πλειοψηφία εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε την κύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, κατ’ ουσίαν την στήριξε αφού η ΝΔ συμφώνησε στην σύνθετη ονομασία που περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, και ήδη στελέχη της αναφερόμενα στο γειτονικό κρατικό μόρφωμα το ονομάζουν πλέον αναίσχυντα «Βόρεια Μακεδονία».

Ο Χ.Παππάς κατέληξε ότι η Χρυσή Αυγή δεν εγκρίνει και ψηφίζει αρνητικά στην προτεινόμενη αναθεώρηση των άρθρων του Συντάγματος, μεταξύ των οποίων και του άρθρου 3 του οποίου η αναθεώρηση θα οδηγήσει στην αποχριστιανοποίηση της Ορθοδόξου Ελλάδος.

Κλείνοντας είπε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ το τελευταίο διήμερο και όχι μόνο, έκαναν κουρελόχαρτο το Σύνταγμα, και στις αδιαφανείς συμφωνίες τους τοποθέτησαν ως εκλογικό τρόπαιο τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, τρέμοντας την αναμενόμενη άνοδο των λαϊκών – εθνικών δυνάμεων σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.