Η.Παναγιώταρος: Η Χρυσή Αυγή λέει «Ναι» στις επενδύσεις, αλλά «Οχι» στις αποικιοκρατικές συμβάσεις (βίντεο)

Η.Παναγιώταρος: Η Χρυσή Αυγή λέει «Ναι» στις επενδύσεις, αλλά «Οχι» στις αποικιοκρατικές συμβάσεις (βίντεο)

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο Βουλευτής Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος αναφορικά με τις συμβάσεις για τα ελληνικά αεροδρόμια, οι οποίες συνιστούν στην ουσία ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας.

Τόνισε ότι το ΣΥΡΙΖΑ, ως άξιος συνεχιστής ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, συνεχίζει την σύναψη συμφωνιών εις βάρος των εθνικών συμφερόντων, όπως έγινε με τα ελληνικά αεροδρόμια και την γερμανική εταιρεία HOCHTIEF, με το ελληνικό δημόσιο να βγαίνει καταφανώς ζημιωμένο.

Μάλιστα, ο Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε ότι οι διαγωνισμοί και οι σχετικές συμβάσεις γίνονται με αδιαφανείς διαδικασίες και τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι υπέρ των επενδύσεων όταν και μόνο όταν αυτές εξυπηρετούν τα εθνικά συμφέροντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.